Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه ۲۳ دفتر خدمات قضایی در استان مرکزی داریم که هر کدام ۶۹ مورد خدمات ارائه می‌دهند که این تمام خواسته‌های مردم را در برمی‌گیرد، گفت: تا پایان آبان ماه نوبت‌دهی اینترنتی اجرای احکام در کل استان مرکزی اجرایی می‌شود. خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی، رییس کل دادگستری استان مرکزی در حاشیه همایش ویدئوکنفرانسی روسا و دادستان‌های حوزه قضایی استان مرکزی با اشاره به شیوع کرونا در این استان اظهار کرد: متأسفانه از زمان شیوع کرونا تاکنون تعدادی از کارکنان دادگستری به این ویروس مبتلا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه برخی از این کارکنان در دادگستری نقش محوری داشتند، گفت: خطر ابتلا به کرونا در کمین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی با اشاره به اقدامات دادگستری در امر مبارزه با شیوع کرونا و گندزدایی اظهار کرد: تمهیداتی اندیشیده شده تا محل استقرار کارکنان گندزدایی شود و بهداشت محیطی را افزایش دادیم، تجهیزات مقابله‌ای با ویروس را در دادگستری مستقر می‌کنیم، اما این تمام راهکار نیست و باید مردم بیشتر رعایت کنند و سعی کنند از راه‌های الکترونیکی فراوانی که وجود دارد، استفاده کنند.   بیشتر بخوانید: راه‌اندازی دادرسی الکترونیکی در کلیه حوزه‌های قضایی استان ایلام وی تصریح کرد: برنامه تحولی ریاست قوه قضاییه مبنی بر قوه قضاییه هوشمند در استان مرکزی با جدیت پیگیری می‌شود و مردم با استفاده از سامانه‌های اینترنتی دادگستری هم می‌توانند در وقت و هزینه صرفه‌جویی کنند و با تردد کمتر میزان درصد احتمال آلودگی به ویروس کرونا را کمتر کنند.

رییس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه ۲۳ دفتر خدمات قضایی در استان مرکزی داریم که هر کدام ۶۹ مورد خدمات ارائه می‌دهند که این تمام خواسته‌های مردم را در برمی‌گیرد، گفت: مردم استان مرکزی در دادسرا‌ها و محاکم و شورا‌ها تجمع نکنند و از طریق سامانه‌ها و دفاتر خدمات قضایی اقدام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی بیان کرد: دادرسی الکترونیکی در اکثر حوزه‌های قضایی راه‌اندازی شده و بیش از ۳ هزار پرونده به صورت الکترونیکی (دادرسی بدون کاغذ) اجرایی و بیش از ۳ میلیارد ریال صرفه‌جویی ریالی با تشکیل پرونده‌های الکترونیکی شده است.

وی در پایان اظهار کرد: تا پایان آبان ماه نوبت‌دهی اینترنتی اجرای احکام در کل استان مرکزی اجرایی می‌شود که در حال حاضر به‌صورت پایلوت در اراک و خمین در حال اجراست و مراجعان با رجوع به سامانه نوبت می‌گیرند و ساعت و تاریخ به آن‌ها اعلام می‌شود.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری مرکزی کرونا دادرسی الکترونیک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری مرکزی کرونا دادرسی الکترونیک رییس کل دادگستری استان مرکزی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت

امتداد - عزیزی گفت: در این مرحله از اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه وانت بار شناسایی شدند که این میزان به معنی این است که بیش از ۱۰ درصد از این ناوگان عمومی فاقد بیمه شخص ثالث بوده اند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید کاظم عزیزی معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در گفتگو با فرکانس بیمه اظهار کرد: در این مرحله از اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارده به شخص ثالث، اطلاعات کامل ناوگان وانت بارهای کشور که نزدیک به ۳ میلیون دستگاه بوده است از حیث دارا بودن بیمه نامه شخص ثالث بررسی شد که مشخص گردید ب

عزیزی با بیان اینکه اطلاع رسانی به این گروه از ناوگان از ماههای گذشته آغاز شده است و برخی از این خودروها پس از اطلاع رسانی اقدام به اخذ بیمه نامه نموده اند، بیان کرد: آمار و اطلاعات مربوط به دریافت کنندگان بیمه شخص ثالث، به زودی اعلام خواهد شد.

مجری طرح ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث همچنین در رابطه با تاثیر اجرای این ماده قانونی در میزان مراجعه دارندگان ناوگان فاقد بیمه جهت اخذ بیمه نامه شخص ثالث گفت: این ماده قانونی یکی از مهم ترین مواد قانونی و موثرترین ابزار جذب جامعه هدف جهت دریافت بیمه نامه شخص ثالث می باشد و اثرات اجرای آن در این خصوص تاکنون مشهود و ملموس بوده است و از سوی دیگر اجرای این ماده قانونی، از اهمال دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه نسبت به تاخیر در تمدید به موقع بیمه نامه شخص ثالث پیشگیری نموده و بازدارندگی موثری خواهد داشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • برخورد جدی با هنجارشکنان مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی است
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر